Rólunk

Történetünk

Gyerekként rengeteg autóversenyen, rendezvényen vettünk részt, fényes-villogó-pörgő-forgó, gumifüstös autók bámulásával töltöttük az időnket, csodás kabriókat és versenyautókat láttunk a tengerparton eltűnni a naplementében, ezért felnőve - a kipufogók durrogásaitól már félig megsüketülve - úgy döntöttünk, hogy ebben a környezetben szeretnénk leélni életünket, eltölteni szakmai mindennapjainkat.

Ma már autók-motorok között, benzingőzzel szennyezett levegőben, olajtól fénylő króm elemeken megcsillanó fények közepette dolgozunk. Elértük, megvalósítottuk gyermekkorunk álmát. Mertünk nagyot álmodni, határokat átszakítva kimondtuk, hogy a standard nem elég, attól többnek kell lennünk, láncaink eltépésével vagyunk jelen az autójavítás területén, amiben a siker egyik kulcsa a szenvedély, az odaadás, a precizitás és a szakértelem. A sikerünk mérőszáma a vendégeink elégedettsége!

A Final Car Service Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalat. Létrejöttét a tulajdonosok elképzelései, tapasztalati, szenvedélye és több mint 18 éves szakmai múltja alapozta meg. A megalakulás célja, hogy egy olyan szolgáltatást nyújtsunk, ahol szakszerű és pontos a munkavégzés, ezért cégünk mottója „ A SZERVIZ, AHOL AZ ÖN ELSŐ” lett.

Küldetésünk, hogy szakmai tapasztalatainkat és kapcsolati tőkénket kamatoztatva egy olyan korlátok mentes professzionális autószervizet működtessünk, ahol nem nyerhet teret a „tákolás” a „jól van az úgy” a „csak vizsgán menjen át” és az „úgyis eladom” mondatok!

Minőségpolitikánk és a szakmai iránti elkötelezettségünk alapján nem vállalunk el minden munkát, kizárólag azokat, amik az ügyfeleink érdekeit szolgálják, a gyártói utasításoknak és a biztonságos közúti közlekedésnek megfelelnek! Mi ebben hiszünk és ezt a víziót követjük!

Köszönjük, hogy elolvasta bemutatkozásunkat! 

Bakos Norbert és Végső István, alapítók

gyori_autoszerviz